Winnaars TRAVIAN NLX


Travian: Legends - 21 december 2016


Beste spelers,

Lang geleden, op 29.08.16, werd rond 06:00 de eerste steen gelegd in Fijne 2017! door Signed. Sindsdien zijn ze bezig geweest met de voorbereiding van het bouwen van iets geweldigs en vandaag, 21.12.16, is het dan eindelijk zo ver.
Omstreeks 18:41 bereikte het WereldWonder niveau 100 en kon de wereld het prachtwerk aanschouwen dat waarschijnlijk het grootste en meest formidabele gebouw dat gebouwd is in de gehele Travian geschiedenis sinds het vallen van het Natariaanse rijk.

Samen met de alliantie 1982 was Signed de eerste die het bouwproject kon afronden door miljoenen grondstoffen te spenderen en het te beschermen met honderdduizenden legers tegen de vele kwaadwillende legers.
Ze hebben daarom terecht de titel "Winnaar van de server" verdiend.

Uiteindelijk was hulsel toch wel diegene die over de meest verbluffende hoeveelheid inwoners heerste, gevolgd door 99 Luftballons op de tweede plek en op de derde plek staat El Diablo.

De machtigste en meest angstaanjagende generaal was El Diablo gevolgd door Signed en autocraat. Miss Poes was de meest genadeloze verdediger die de vijandelijke troepen slachtte bij de poorten van zijn/haar dorpen. Hij of zij wordt gevolgd door Bulda en Signed die mooie tweede en derde plaatsen bezetten.

Wij van de Travian.nl crew willen jullie allen bedanken die tot het eind volhielden en tevens bedanken voor alle leuke momenten die we met elkaar hebben meegemaakt.

Met vriendelijke groet,
Jouw Travian: Legends Team
 

** De prijswinnaars zullen binnen enkele dagen een e-mail ontvangen met daarin verdere instructies om de prijs in ontvangst te nemen.