Pagina 6 van 6 EersteEerste ... 456
Weergegeven resultaten: 51 tot 55 van 55

Discussie: Bugs na laatste update

  1. #51
    Gebruiker Wittekind's schermafbeelding
    Geregistreerd
    04-11-2007
    Berichten
    2.031

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Menithel Bekijk bericht
    Dit is absurd. Het ging begin juni opgelost zijn... Graag een update.
    hebben ze er een jaartal bij vermeld?
    OUD: Dirty! (nl1/de1), Violence (nl4), Avoid (nl7), Bazen (nl4), MUG (nl2, nl5, nl4), Cocktail (nl6), Prandur/Camorra (nl2), Vandalen (nl5), Borgia (nl2), Valhalla/Carpe Diem (.com), ...

    Status: Random wat knallen...

  2. #52
    Gebruiker
    Geregistreerd
    20-02-2014
    Berichten
    445

    Standaard

    Bug is volgens mij opgelost...

  3. #53
    Gebruiker
    Geregistreerd
    25-05-2007
    Berichten
    2.667

    Standaard

    Klopt! Heb het gehoord van een MH, alleen raar dat er geen aankondiging is van een changelog.

    NLX: Porygon, Cockstaart, The Way, Stuntkip
    COMX10 2013: The Unknown
    RoA COM: Harambe

  4. #54
    Customer Service Representative CM_Tovenaar's schermafbeelding
    Geregistreerd
    19-06-2011
    Berichten
    808

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door noep Bekijk bericht
    Bug is volgens mij opgelost...
    De bug is inderdaad verholpen, changelog!

    Forumregels | Spelregels
    Travian: Legends support links
    Heb je een vraag? Vind het antwoord! Ga naar: http://t4.answers.travian.nl/

    Crewleden zijn vrijwilligers en werken niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week!



  5. #55
    Gebruiker
    Geregistreerd
    03-07-2014
    Berichten
    7

    Standaard

    En direct weer een nieuwe bug na de changelog! Wilde vanavond wat troepen uit verschillende dorpen naar ons WW sturen. Vanuit dorp A gestuurd klik vervolgens weer op de dorp link dan komen we op deze pagina: http://puu.sh/pzSOk/9787b382a1.png daarna klikken we op het volgende dorp om te versturen veranderd hij naar de pagina van het dorp waar ik naar verander... Het zelfde probleem ook al ondervonden met het checken van de looptijden naar een bepaald dorp vanuit verschillende dorpen de coords veranderen steeds naar de coords van het dorp waar je naar veranderd..

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •