Weergegeven resultaten: 1 tot 5 van 5

Discussie: Ik kan geen 3e drop bouwen

  1. #1
    Gebruiker
    Geregistreerd
    22-01-2016
    Berichten
    1

    Post Ik kan geen 3e drop bouwen

    oke,

    ik heb dus in mijn 2e dorp een residentie level 10 staan, en 3 kolonisten getraint. Ook heb ik genoeg cultuurpunten voor een 3e dorp en ik heb 750 van elke grondstof. Maar als ik op de kaart rechtermuisknop doe op een open vlakte, krijg ik alleen de optie om het veld te markeren en niet om een nieuw dorp te stichten.

    Doe ik iets fout en/of mis ik iets?

    Alvast bedankt!

    Jochem

  2. #2
    Support Supp_Doom's schermafbeelding
    Geregistreerd
    28-09-2015
    Berichten
    23

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door JochemGiesen Bekijk bericht
    oke,

    ik heb dus in mijn 2e dorp een residentie level 10 staan, en 3 kolonisten getraint. Ook heb ik genoeg cultuurpunten voor een 3e dorp en ik heb 750 van elke grondstof. Maar als ik op de kaart rechtermuisknop doe op een open vlakte, krijg ik alleen de optie om het veld te markeren en niet om een nieuw dorp te stichten.

    Doe ik iets fout en/of mis ik iets?

    Alvast bedankt!

    Jochem
    Beste Jochem,

    Naast de grondstoffen, cultuurpunten en kolonisten heb je ook een verzamelplaats nodig. Zonder verzamelplaats kunnen er geen troepen verstuurd worden en dus ook geen kolonisten.

    Overigens is het niet mogelijk om via de rechtermuisknop op de kaart te drukken en een dorpje te stichten. Het is de bedoeling dat je op de linker muisknop drukt waardoor je dit veld schermpje te zien krijgt. Vanuit hier zou je wel een nieuw dorp moeten kunnen stichten.

    Groetjes Doom

  3. #3
    Gebruiker physica's schermafbeelding
    Geregistreerd
    08-09-2010
    Berichten
    309

    Standaard

    Ik wil graag even toevoegen dat dit de laatste tijd wel héél vaak gebugged is. d.w.z. dat het schermpje niet opent, hoe vaak je ook op het veld klikt. Weet één van jullie misschien hoe dit komt en/of hoe ik het kan verhelpen?

    Groeten

  4. #4
    Grombeertje Muchacho NL's schermafbeelding
    Geregistreerd
    03-08-2007
    Berichten
    4.396

    Standaard

    Dat zijn cache problemen
    Of beter gezegd: extensies in Chrome of plugins van Firefox die data vasthouden van vorige sessies, botsen met Travian.
    One Piece
    Mod/MH/SH (aug 2007 - feb 2010) // MH (sept 2015)

  5. #5
    Gebruiker
    Geregistreerd
    31-12-2009
    Berichten
    1.273

    Standaard

    En de oplossing die daarbij hoort is het verwijderen van je cookies/browser geschiedenis, evt een java update en bij mij werkt het simpelweg opnieuw opstarten van de browser vaak ook.
    Twee keer naar rechts is hetzelfde als achteruit

Soortgelijke discussies

  1. Kan geen heldenhof bouwen in ios app
    By Zacharov in forum Vragen
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 11-05-2016, 13:05
  2. Geen smederij bouwen?
    By MiesMans in forum Bugs & Serverproblemen
    Reacties: 3
    Laatste bericht: 23-04-2012, 15:30

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •