Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 15

Discussie: Farmlijsten

  1. #1
    Gebruiker spanje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-10-2009
    Berichten
    325

    Standaard Farmlijsten

    Dag iedereen

    Op ons account zijn er enkele farmlijsten aanwezig. We zijn het enkel wat beu dat we ze één voor één moeten aanzetten en de hele tijd moeten scrollen van de ene farmlijst naar de andere. Daarom heb ik hiervoor naar een oplossing gezocht. Enkel travian moet er wat aan meewerken.

    Het idee is even simpel als gemakkelijk. Er moet gewoon een nieuwe knop bijkomen op het dorpsoverzicht van je account. Als je deze knop aanklikt dan worden al je farmlijsten meteen verstuurd zonder miserie met scrollen en openklappen.

    Hierbij kan je ook instellen wat er gebeurt wanneer er te weinig troepen aanwezig zijn in het dorp.
    A) Farmlijsten toch versturen.
    B) Farmlijsten niet versturen.

    Hieronder is er nog een deskundig plaatje te zien van deze handige knop.

    Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  farmlijsten_voorstel.jpg
Bekeken: 102
Grootte:  23,6 KB
ID: 6768

  2. #2
    Gebruiker Legioen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    07-11-2012
    Berichten
    590

    Standaard

    Koop een computerscherm met een 8K resolutie en je moet ook niet meer scrollen!
    Maar wel handig voor degenen met veel farmlijsten, maar zo wordt farmen wel simpel.
    "Over iets nadenken zonder het per definitie waar hoeft te zijn is een vorm van ontwikkeling."

  3. #3
    Gebruiker spanje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-10-2009
    Berichten
    325

    Standaard

    Ik heb het er niet voor over om zo'n scherm te kopen.

    Bwa, farmen wordt niet simpel. Je moet nog altijd eerst deftige farmlijsten maken. Het zorgt er enkel voor dat het rendabeler wordt voor de mensen die er veel tijd hebben ingestoken. Nu verliezen ze nog eens tijd met dat aanklikken en scrollen om de 5 minuten.

  4. #4
    Gebruiker Legioen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    07-11-2012
    Berichten
    590

    Standaard

    Maar even misklikken wanneer je al je troepen nodig hebt zou wel vervelend zijn. Zet er nog een bevestiging achter en ik vind het een goed idee.
    "Over iets nadenken zonder het per definitie waar hoeft te zijn is een vorm van ontwikkeling."

  5. #5
    Gebruiker spanje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-10-2009
    Berichten
    325

    Standaard

    Dat vind ik een goede aanvulling.

  6. #6
    Gebruiker BobDeBouwer's schermafbeelding
    Geregistreerd
    10-06-2013
    Berichten
    437

    Standaard

    Is er farmen al zo makkelijk, en dan nog klagen ook!
    Prins Pils - Chico de Lama - Doofenshmirtz.

    Beste Nieuwkomer Award (2013/2014): Bob de bouwer

  7. #7
    Gebruiker svenie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-10-2007
    Berichten
    12.459

    Standaard

    Huur anders gwn een klikchinees in.

  8. #8
    Gebruiker
    Geregistreerd
    29-09-2009
    Berichten
    1.338

    Standaard

    Vind dit soort ideeen waardoor farmen makkelijker wordt ook maar niks! Die farmlijsten maken het al makkelijk genoeg :O
    Hans Hetzelfde - SHD
    Drankorgel - NoDoubt!
    Meneer Pastoor - Die Walküre
    Elsa - Disney
    Hades - Olympus

  9. #9
    Gebruiker bloodnofsky's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22-04-2012
    Berichten
    1.157

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door svenie Bekijk bericht
    Huur anders gwn een klikchinees in.
    Heb een Belchinees voor je?
    Bloodnofsky||GraveDigger||Kazziman||Lyncx||Dirk Hartog||Pannenkoek||Netflix&Chill||pennezak
    VC||Bermuda||Lock 2.0||Walküre||Hollywood||VOC||Uprising||Heil||Uprising
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door spanje Bekijk bericht
    Glesto heeft ongelijk

  10. #10
    Gebruiker
    Geregistreerd
    11-05-2015
    Berichten
    36

    Standaard

    Ik denk inderdaad ook dat farmlijsten spelers al dermate genoeg helpen om het instellen van deze knop twijfelachtig te maken. Desondanks zit de echte arbeid inderdaad al wel in het opstellen van die op "ik neem 10 menu's bij de macdonalds bonnen" gelijkende farmlijsten. Ben dus voor mezelf nog een beetje verdeeld over deze knop.

Soortgelijke discussies

  1. *BUG in farmlijsten*
    By CM_Sledge in forum Server Informatie
    Reacties: 0
    Laatste bericht: 11-02-2016, 13:16
  2. farmlijsten
    By Concentrix in forum Vragen
    Reacties: 9
    Laatste bericht: 20-04-2014, 12:53

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •