Pagina 1 van 5 123 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 41

Discussie: Goudsim t/m lvl x afschaffen

  1. #1
    Gebruiker
    Geregistreerd
    17-07-2009
    Berichten
    245

    Standaard Goudsim t/m lvl x afschaffen

    'Een lock of wat ander gesloop, boeien want met x goud is ie er zo weer uit' is een veel gehoorde reactie.

    Schaf het met goud klaarzetten van gebouwen en veldjes af of tot en met een bepaald level af.
    Doorgekomen kata-aanvallen hebben langer effect.
    Het goed aanvallen en het goed deffen worden beiden langer beloond.

    Compenseer het verlies van goudverbruik door de plusfuncties in prijs te verhogen, waardoor het goudverbruik ingeschat min of meer gelijk blijft, als dat nodig is.

    Test het eens op een server waarbij je bijvoorbeeld t/m lvl 5 geen goud kunt gebruiken.
    Naam en dorpsnamen mogen altijd genoemd worden in ongecensureerde rapporten

  2. #2
    Gebruiker
    Geregistreerd
    12-01-2014
    Berichten
    5.008

    Standaard

    Noooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.
    Er is altijd een baas boven baas.

  3. #3
    Gebruiker Com3back's schermafbeelding
    Geregistreerd
    01-03-2010
    Berichten
    562

    Standaard

    Noooooooooooooooooooooooooooo
    Speed x5 10-11: 10. Char 27890 46 1236398
    Speed 09 -10 / Tasteme / Gallier / Nummer 9 Gallier aanvallend
    Eenheden 0 145000 0 0 59000 0 400 2500 0 0 1
    Eenheden 0 110000 0 67000 0 0 1900 1500 0 0

  4. #4
    Gebruiker Tim's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-10-2007
    Berichten
    2.677

    Standaard

    Leuk, totdat je een veeg moet redden
    Pilske Atten (S4 Lock) - Agent P (S6 Lock) - Flying Dutchman (S1 Bermuda)
    Churchill (S2 C.S.) - Guy Fawkes (S5 Die Walküre) - Harvey Specter (S1 # Kaas)
    Ares (S5 Olympus) - Escape (S1 HT!)
    Showtime (S5 The Purge)

  5. #5

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Quni Bekijk bericht
    Compenseer het verlies van goudverbruik door de plusfuncties in prijs te verhogen, waardoor het goudverbruik ingeschat min of meer gelijk blijft, als dat nodig is.
    Beter gewoon niet

  6. #6
    Gebruiker
    Geregistreerd
    11-06-2007
    Berichten
    518

    Standaard

    Ik koester ook de positieve herinneringen van plus-coupons in T3.0. Naar mijn mening hadden ze inkomsten moeten genereren uit gebruikers vriendelijke en esthetische functies. Gemiste kans. Vooral op esthetisch vlak.
    Laatst gewijzigd door GGvdH : 29-10-2014 om 13:02

  7. #7
    Gebruiker aaa_naamloos's schermafbeelding
    Geregistreerd
    05-10-2009
    Berichten
    1.536

    Standaard

    Dit is een goed idee, alleen dan worden de kosten voor de plus functies in mijn ogen te duur. Aangezien vele spelers t/m 5 in de begin fase toch niet klaarzetten, kan je deze toevoeging doen zonder duurdere kosten. Verder blijft een lock dan echt een lock wat aanvallen doet lonen. Alles er zo simpel uit simmen is niet goed. Dat maakt het te makkelijk. Iets minder pay2win.
    Server 1 2015: Achmed Ofsonder - Disney
    Server 5 2014/2015: Starlord - Goudvis/Panic Server 1 2014: Olympus - NSS Server 2 2013: Tandarts - TB Server 6 2012/2013: Teimps - ResDogs
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tyl Bekijk bericht
    Favoriete forumposter: aaa_naamloos

  8. #8
    Gebruiker Wittekind's schermafbeelding
    Geregistreerd
    04-11-2007
    Berichten
    2.031

    Standaard

    Welke goudsloerie koopt met goud veldjes tot lvl 5 Kanslozer dan zo met goud om te moeten gaan bestaat niet :S

    Zorg gewoon voor minimaal 1 extra pakhuis en silo in ieder dorp en hoofdgebouwen op max lvl 18/19.

    uren voordat de aanvallen binnenkomen klik je hoofdgebouw aan zodat die klaar is nadat aanvallen binnenkomen (hoofdgebouwd kapot, wordt t lvl 1 en is vlot af)

    zo: je veldjes zijn nog weer vlot op lvl 5 te krijgen met een beetje tijd en over opslag hoef je je ook geen zorgen te maken....


    Voor degene die graag met goud klikken: laat de optie gewoon bestaan om ze op 5 te kopen en maak de plusfuntie goedkoper
    OUD: Dirty! (nl1/de1), Violence (nl4), Avoid (nl7), Bazen (nl4), MUG (nl2, nl5, nl4), Cocktail (nl6), Prandur/Camorra (nl2), Vandalen (nl5), Borgia (nl2), Valhalla/Carpe Diem (.com), ...

    Status: Random wat knallen...

  9. #9
    Gebruiker
    Geregistreerd
    26-08-2012
    Berichten
    1.243

    Standaard

    Je kunt hoofdgebouw lvl 1 gewoon bouwen als je in lock zit hoor :P

  10. #10
    Gebruiker Wittekind's schermafbeelding
    Geregistreerd
    04-11-2007
    Berichten
    2.031

    Standaard

    Als ie er al staat kan je meteen met veldjes beginnen die een paar minuten nodig hebben om af te zijn en hoeft je niet op dat gebouw te wachten...

    Hoe lang duurt het om die opnieuw op lvl 1 te zetten zonder goud.... Paar uurtjes
    OUD: Dirty! (nl1/de1), Violence (nl4), Avoid (nl7), Bazen (nl4), MUG (nl2, nl5, nl4), Cocktail (nl6), Prandur/Camorra (nl2), Vandalen (nl5), Borgia (nl2), Valhalla/Carpe Diem (.com), ...

    Status: Random wat knallen...

Soortgelijke discussies

  1. Reputatieblokjes afschaffen of niet?
    By Candice in forum Travian Huiskamer
    Reacties: 117
    Laatste bericht: 14-07-2010, 17:45

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •