Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 10

Discussie: Paarden zonder stal?

  1. #1
    Gebruiker wyron's schermafbeelding
    Geregistreerd
    15-02-2010
    Berichten
    199

    Standaard Paarden zonder stal?

    Hey,

    Een van mijn farms vond het leuk om wat paarden te maken (niet echt significant veel, maar toch), dus dacht ik, ik schiet gewoon even die stallen weg, problem solved... Dit was het resultaat (eerste aanval is dus dat ik er achter kwam dat hij paardjes was gaan maken, 2e dat ik de stallen wilde vernielde):

    Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  paarden zonder stal.jpg
Bekeken: 244
Grootte:  21,0 KB
ID: 6120

    Lijkt me sterk dat hij al grote stallen heeft, versterking zie je volgens mij (en dan doet hij het ook niet handig, zijn er een beetje weinig), 2x avontuur met paladijnen vinden lijkt me ook een beetje vreemd.... Hoe doet hij dit????
    Alvast bedankt

    Wyron
    Ik spam niet.... Vooral niet op de speed......

  2. #2
    MH_Vandili
    Guest

    Standaard

    Beste Wyron,

    Wanneer de speler in kwestie paarden heeft aangezet in zijn stallen en jij schiet vervolgens de stallen weg, zullen de paarden die al aangezet/getraint worden nog steeds voltooien.

    Hopelijk heb ik je hierbij voldoende geïnformeerd.

    Mocht je nog vragen hebben hoor ik dat graag.

    Met vriendelijke groet,
    Vandili - Support
    Jouw TRAVIAN Team

  3. #3
    Gebruiker
    Geregistreerd
    07-02-2007
    Berichten
    808

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wyron Bekijk bericht
    versterking zie je volgens mij
    Versterkingen door iemand van dezelfde stam zijn in het rapport niet te onderscheiden van de eigen troepen van de verdediger.

    Verder is de vraag over het doorbouwen al beantwoord.

  4. #4
    Gebruiker Lexicon's schermafbeelding
    Geregistreerd
    01-05-2013
    Berichten
    517

    Standaard

    En anders kun je via avonturen ook altijd wat paardjes vinden

  5. #5
    Gebruiker wyron's schermafbeelding
    Geregistreerd
    15-02-2010
    Berichten
    199

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Supp_Vandili Bekijk bericht
    Beste Wyron,

    Wanneer de speler in kwestie paarden heeft aangezet in zijn stallen en jij schiet vervolgens de stallen weg, zullen de paarden die al aangezet/getraint worden nog steeds voltooien.

    Hopelijk heb ik je hierbij voldoende geïnformeerd.

    Mocht je nog vragen hebben hoor ik dat graag.

    Met vriendelijke groet,
    Vandili - Support
    Jouw TRAVIAN Team
    De aanval hierboven was mijn eerste aanval waarbij ik op zijn stallen mikte... Dus of hij loopt mij te irriteren en heeft stallen gemaakt en ze daarna weer afgebroken..... Of hij had dus geen stallen....
    (Voor de duidelijkheid, de aanval links (zonder de kata's) was eerder)

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door renegulikers Bekijk bericht
    Versterkingen door iemand van dezelfde stam zijn in het rapport niet te onderscheiden van de eigen troepen van de verdediger.

    Verder is de vraag over het doorbouwen al beantwoord.
    Ik heb dat eergisteren even bij mezelf getest, hier het resultaat....

    Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  Aanval op mezelf.jpg
Bekeken: 135
Grootte:  19,1 KB
ID: 6123

    Dus zie je het wel... (of ligt het er ook weer aan of je jezelf aanvalt? of dat je versterking van jezelf aanvalt?)

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Lexicon Bekijk bericht
    En anders kun je via avonturen ook altijd wat paardjes vinden
    ja..... maar 2x achter elkaar.... dan heb je wel heel veel mazzel
    Bijgevoegde miniaturen Bijgevoegde miniaturen Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  Aanval op mezelf.jpg‎
Bekeken: 90
Grootte:  19,1 KB
ID: 6124  
    Ik spam niet.... Vooral niet op de speed......

  6. #6
    Gebruiker
    Geregistreerd
    14-02-2012
    Berichten
    1.642

    Standaard

    of toch niet op stallen gericht per ongeluk?

    of iemand anders dat de stallen al afknalde omdat hij zo irritant was?

  7. #7
    Gebruiker wyron's schermafbeelding
    Geregistreerd
    15-02-2010
    Berichten
    199

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Fluxie Bekijk bericht
    of toch niet op stallen gericht per ongeluk?
    eerste post, rechter plaatje, daar staat dat ik echt op stallen mikte (boven dat ik de ijzermijn kapot schoot))

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Fluxie Bekijk bericht
    of iemand anders dat de stallen al afknalde omdat hij zo irritant was?
    Die speler ligt ongeveer 3,5 uur met toernooiveld niveau 20 en 3x speed (voor kata's) van mensen weg.... en dan komen mensen uit onze ally (en niemand anders van onze ally farmt hem)...... en is een actieve speler (dus niet makkelijk te vinden).... lijkt me sterk dat iemand anders hem farmt en met kata's daar naar toe loopt speciaal voor die stallen.....
    Ik spam niet.... Vooral niet op de speed......

  8. #8
    Gebruiker
    Geregistreerd
    20-09-2010
    Berichten
    1.289

    Standaard

    Kan hij niet gewoon die paarden uit een ander dorp gestuurd hebben?

  9. #9
    Gebruiker wyron's schermafbeelding
    Geregistreerd
    15-02-2010
    Berichten
    199

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Dominique87 Bekijk bericht
    Kan hij niet gewoon die paarden uit een ander dorp gestuurd hebben?
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wyron Bekijk bericht
    ...

    Ik heb dat eergisteren even bij mezelf getest, hier het resultaat....

    Klik op de afbeelding voor een grotere versie

Naam:  Aanval op mezelf.jpg
Bekeken: 135
Grootte:  19,1 KB
ID: 6123

    Dus zie je het wel... (of ligt het er ook weer aan of je jezelf aanvalt? of dat je versterking van jezelf aanvalt?)

    ...
    Denk het dus niet? (anders sowieso wel heel weinig, om daar een farmlijst met 3k zwaardjes mee te stoppen.... succes )

    Ik stuur hem wel een bericht hoe hij dat heeft gedaan Want ik vind het wel vreemd :x
    Ik spam niet.... Vooral niet op de speed......

  10. #10
    Gebruiker
    Geregistreerd
    20-09-2010
    Berichten
    1.289

    Standaard

    Bij aanvallen op jezelf zie je dingen die je bij anderen niet ziet. Is dus geen goede test. Nee, je kunt niet zien uit welk dorp def komt. Lijkt mij in dit geval de meest logische verklaring dat die troepen gewoon uit een ander dorp komen.

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 26
    Laatste bericht: 05-05-2013, 12:26

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •