Weergegeven resultaten: 1 tot 9 van 9

Discussie: Twee dorpen stichten vanuit één dorp, maar dan anders...

  1. #1
    Gebruiker boontJJ's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27-11-2007
    Berichten
    107

    Standaard Twee dorpen stichten vanuit één dorp, maar dan anders...

    Specifieke vraag:

    Kan je in Travian een paleis tot niveau 10 bouwen en kolonisten trainen en vervolgens een dorp stichten nadat je in datzelfde dorp eerst een residentie tot niveau 10 hebt gebouwd, drie kolonisten getraind hebt en een nieuw dorp hebt gesticht, en vervolgens hebt afgebroken?

    Schematisch uitgelegd:

    Dit gebeurt er in Dorp1
    Residentie tot niveau 10 bouwen -> 3 kolo's trainen -> Dorp2 stichten -> residentie in Dorp 1 afbreken -> Paleis tot niveau 10 bouwen in Dorp 1 -> 3 kolo's trainen -> Dorp3 stichten.

    Fijne feestdagen nog!

  2. #2
    Support Supp_Patje's schermafbeelding
    Geregistreerd
    26-11-2008
    Berichten
    161

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door boontJJ Bekijk bericht
    Specifieke vraag:

    Kan je in Travian een paleis tot niveau 10 bouwen en kolonisten trainen en vervolgens een dorp stichten nadat je in datzelfde dorp eerst een residentie tot niveau 10 hebt gebouwd, drie kolonisten getraind hebt en een nieuw dorp hebt gesticht, en vervolgens hebt afgebroken?

    Schematisch uitgelegd:

    Dit gebeurt er in Dorp1
    Residentie tot niveau 10 bouwen -> 3 kolo's trainen -> Dorp2 stichten -> residentie in Dorp 1 afbreken -> Paleis tot niveau 10 bouwen in Dorp 1 -> 3 kolo's trainen -> Dorp3 stichten.

    Fijne feestdagen nog!
    Beste,

    Om te beginnen jij ook fijne feestdagen.

    En als antwoord op je vraag,Nee dit is niet mogelijk je kunt dorpen stichten bij een residentie op 10 en op 20 of in een paleis opm 10 15 en 20 als men reeds een dorp heeft gesticht met een residentie op 10 dan kun je als je die hebt afgebroken en er een paleis hebt gebouwd weer een dorp stichten op het moment dat het paleis op 15 staat en een derde dorp op paleis 20.

    Voor meer informatie kun je ook eens kijken op de Answers website van TRAVIAN op http://answers.travian.nl of op het algemeen forum in het vragen deel op http://forum.travian.nl/forumdisplay.php?22-Vragen

    Hopelijk heb ik je hierbij voldoende geïnformeerd.
    Mocht je nog vragen hebben hoor ik dat graag.

    Met vriendelijke groet,
    Patje|Support

  3. #3
    Gebruiker boontJJ's schermafbeelding
    Geregistreerd
    27-11-2007
    Berichten
    107

    Standaard

    Hartelijk dank en eveneens een gelukkig 2014!

  4. #4
    Gebruiker
    Geregistreerd
    21-04-2013
    Berichten
    5

    Standaard

    Bijkomend vraagje;

    Stel dat je in een dorp een paleis bouwt (hoofddorp dus), dat naar niveau 20 brengt en drie dorpen sticht. Wat gebeurt er dan als je dit paleis afbreekt om een ander dorp als hoofddorp te selecteren. Kan je daar dan weer drie dorpen uit stichten?

    Groeten

  5. #5
    Customer Service Representative CM_Sledge's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-02-2008
    Berichten
    1.216

    Standaard

    Dat kan gewoon,
    het soort gebouw, residentie of paleis, maakt het verschil hoeveel slotjes er vrij kunnen zijn voor het dorp waaruit gesticht/overgenomen kan worden.
    Het dorp wat je hoofddorp is niet specifiek het dorp waar je paleis staat, het is dus verplaatsbaar.

    Forumregels | Spelregels
    Travian: Legends support links
    Heb je een vraag? Vind het antwoord! Ga naar: http://t4.answers.travian.nl/

    Crewleden zijn vrijwilligers en werken niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week!



  6. #6
    Gebruiker Wankie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30-06-2011
    Berichten
    1.312

    Standaard

    om een paleis, dus 3 uitbreidingen, te kunnen maken en te gebruiken hoef je het dorp niet perse als hoofddorp hebben.

  7. #7
    Gebruiker
    Geregistreerd
    21-04-2013
    Berichten
    5

    Standaard

    Kan je dan ook twee of meerdere drie-leider vegen maken?
    Dus in een dorpje paleis naar 20, drie leiders maken, paleis weg, en ergens anders hetzelfde doen. Of verdwijnen die leiders als je je paleis afbreekt en dus je slots verliest?

  8. #8
    Customer Service Representative CM_Sledge's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-02-2008
    Berichten
    1.216

    Standaard

    Het is heel goed mogelijk om uit meerdere dorpen 3 leiders te maken,
    de leiders zullen niet verdwijnen als je het paleis afbreekt.
    Wanneer 1 van de 3 leiders sterft, zul je wel een paleis level 20 nodig hebben
    om een nieuwe te kunnen maken.

    Forumregels | Spelregels
    Travian: Legends support links
    Heb je een vraag? Vind het antwoord! Ga naar: http://t4.answers.travian.nl/

    Crewleden zijn vrijwilligers en werken niet 24 uur per dag, 7 dagen in de week!



  9. #9
    Gebruiker Wittekind's schermafbeelding
    Geregistreerd
    04-11-2007
    Berichten
    2.031

    Standaard

    En vertel er dan even bij:

    dat de 3 leiders wel gebruikt kunnen worden om loyaiteit te verlagen... En er ook met paleis of residentie lvl 10 (opnieuw gebouwd) alsnog een dorp overgenomen kan worden.
    OUD: Dirty! (nl1/de1), Violence (nl4), Avoid (nl7), Bazen (nl4), MUG (nl2, nl5, nl4), Cocktail (nl6), Prandur/Camorra (nl2), Vandalen (nl5), Borgia (nl2), Valhalla/Carpe Diem (.com), ...

    Status: Random wat knallen...

Soortgelijke discussies

  1. Nieuw dorp stichten vanuit overgenomen dorp
    By wittewaas in forum Vragen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 27-11-2010, 22:17

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •