Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 11 tot 20 van 27

Discussie: Artefact Klein Dwaasje

  1. #11
    Gebruiker
    Geregistreerd
    14-02-2012
    Berichten
    1.642

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TheDruid Bekijk bericht
    Er zijn ook andere opties dan het artefact te verplaatsen.
    Ik zou het eens moeten narekenen maar voor zover ik hoorde waren die opties ook nog eens goedkoper.
    Dorpje overnemen is allessinds goedkoper als er geen troepen gebouwd zijn in dat dorp. 1 leider= 100k. 1 schatkamer = 500k? (mss meer zelfs)

  2. #12
    Gebruiker Cloud's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-03-2013
    Berichten
    194

    Standaard

    Ik neem aan dat over het algemeen een klein dwaasje staat in dorpen waar troepen worden gemaakt:P
    Zeker aangezien de bonus vaak voor het dorp is en niet account..

    1 schatkamer naar 10 =300k, en dat zal je 2 keer moeten opbouwen om het dwaasje weer terug te zetten.
    Is idd duurder dan leiders bouwen en overnemen.

    Ik denk dat voor een grote dwaas het handiger/goedkoper is om het dorp over te nemen, maar in het geval van een klein dwaasje niet handig is.

  3. #13
    Gebruiker
    Geregistreerd
    14-01-2006
    Berichten
    4.575

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cloud Bekijk bericht
    Ik neem aan dat over het algemeen een klein dwaasje staat in dorpen waar troepen worden gemaakt:P
    Zeker aangezien de bonus vaak voor het dorp is en niet account..

    1 schatkamer naar 10 =300k, en dat zal je 2 keer moeten opbouwen om het dwaasje weer terug te zetten.
    Is idd duurder dan leiders bouwen en overnemen.

    Ik denk dat voor een grote dwaas het handiger/goedkoper is om het dorp over te nemen, maar in het geval van een klein dwaasje niet handig is.
    Ik denk dat je voor een 'grote' (unieke dus) dwaas niets moet overnemen
    Smart may have the brains
    but stupid has the balls.

    Spreken is zilver, zwijgen is fout.
    'No Nuts, No Glory' {Monkey Nuts}

  4. #14
    Gebruiker Cloud's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-03-2013
    Berichten
    194

    Standaard

    Hoezo "Unieke dus" ?:P
    Je hebt kleine dwaasjes
    Grote dwaasjes
    en 1 Unieke dwaas zonder negatieve effecten..

    Lijkt me dat je net zo goed voor een kleine dwaas als een grote dwaas kan switchen door over te nemen.
    Voor de unieke hoeft dat nooit idd.

  5. #15
    Gebruiker Koen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12-11-2010
    Berichten
    5.957

    Standaard

    Voor de duidelijkheid: grote dwaas = kleine dwaas met accounteffect.
    Om hem dan te verplaatsen is een SK20 nodig, das best duur
    Vansinnes | Tjap Tjoy | SniPerX | Belastingdienst | Beau ter Ham | Makar
    Zoef de Haas | Ben de Biel | Doofenshmirtz | Hades

    2e plaats Forummer van het jaar 2012 | 2e plaats Gezelligste Forummer 2013 | 2e plaats Beste Aanvaller 2016 | 2e plaats Beste Farmer 2016 | 2e plaats Grootste Spammer 2016

  6. #16
    Gebruiker
    Geregistreerd
    06-02-2008
    Berichten
    127

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Koen Bekijk bericht
    Voor de duidelijkheid: grote dwaas = kleine dwaas met accounteffect.
    Om hem dan te verplaatsen is een SK20 nodig, das best duur

    Mooie onzin.

    Een kleine dwaas blijft een kleine dwaas ook al heeft hij account effect.
    Om die te verplaatsen is enkel een SK10 nodig. Je mag alleen geen groot artefact hebben op dat moment.
    S2 : ergens op de uitkijk

  7. #17
    Gebruiker Koen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12-11-2010
    Berichten
    5.957

    Standaard

    Ben (gelukkig) nog nooit de eigenaar van een dwaasje geweest, maar meen me te herinneren dat een dwazenrip nog wel eens fout gaat doordat hij accountarte wordt.
    Vansinnes | Tjap Tjoy | SniPerX | Belastingdienst | Beau ter Ham | Makar
    Zoef de Haas | Ben de Biel | Doofenshmirtz | Hades

    2e plaats Forummer van het jaar 2012 | 2e plaats Gezelligste Forummer 2013 | 2e plaats Beste Aanvaller 2016 | 2e plaats Beste Farmer 2016 | 2e plaats Grootste Spammer 2016

  8. #18
    Gebruiker Wankie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30-06-2011
    Berichten
    1.312

    Standaard

    Uhu dat kan, maar dan omdat de aanvaller dan al een account arte heeft
    Kleine dwaas is level 10 sk, ook al staat deze op account.

  9. #19
    Gebruiker Koen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12-11-2010
    Berichten
    5.957

    Standaard

    Ooh, dat was het inderdaad Wankie! Dan heb ik niks gezegd
    Vansinnes | Tjap Tjoy | SniPerX | Belastingdienst | Beau ter Ham | Makar
    Zoef de Haas | Ben de Biel | Doofenshmirtz | Hades

    2e plaats Forummer van het jaar 2012 | 2e plaats Gezelligste Forummer 2013 | 2e plaats Beste Aanvaller 2016 | 2e plaats Beste Farmer 2016 | 2e plaats Grootste Spammer 2016

  10. #20
    Gebruiker
    Geregistreerd
    22-01-2010
    Berichten
    241

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cloud Bekijk bericht
    Hoezo "Unieke dus" ?:P
    Je hebt kleine dwaasjes
    Grote dwaasjes
    en 1 Unieke dwaas zonder negatieve effecten..

    Lijkt me dat je net zo goed voor een kleine dwaas als een grote dwaas kan switchen door over te nemen.
    Voor de unieke hoeft dat nooit idd.
    Grote dwaasjes bestaan niet. Er zijn altijd 10 kleine dwazen dit zijn er 4 meer dan de andere kleine artefacten om het gemis van grote dwazen te compenseren. Naast de 10 kleine dwazen is er ook nog 1 unieke dwaas. Het verschil tussen de kleine en unieke dwaas is dat de klein zowel negatieve als positieve effecten kan geven en de unieke allen maar positieve effecten geeft. Beide kunnen dorpseffecten geven als ook accounts effecten.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Koen Bekijk bericht
    Ben (gelukkig) nog nooit de eigenaar van een dwaasje geweest, maar meen me te herinneren dat een dwazenrip nog wel eens fout gaat doordat hij accountarte wordt.
    Dat komt waarschijnlijk doordat de mensen die de kleine dwaas dan willen rippen al een accounts arti hebben. En zoals waarschijnlijk wel bekend is mag je maar max 1 actief account arte op je account hebben. En kan je dus niet een dwaas met account effect overnemen als je al in het bezit van een account arti bent. Als het iets met het lvl van de sk te maken zou hebben dan zou je de unieke dwaas met een sk lvl 10 over kunnen nemen als de dwaas op dorpseffect staat, wat opzicht dan wel weer leuk zou zijn


    Een vraag omtrent de dwaasjes ik zelf al tijden heb: stel je hebt al een actief account arti en je wilt de unieke dwaas rippen die op dorps effect staat. De sk om hem te rippen staat uiteraard op lvl 20. Gaat dit lukken? Je kan nu namelijk niet de melding krijgen dat je al een account arte hebt, de unieke dwaas staat immers op dorpseffect. Als je kijkt dat het rippen van een kleine dwaas kan mislukken omdat hij op account effect staat zou ik denken dat je een unieke dan kan rippen als die op dorpseffect staat.

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 35
    Laatste bericht: 02-06-2013, 17:58
  2. Reacties: 1
    Laatste bericht: 25-12-2010, 10:38

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •