Weergegeven resultaten: 1 tot 4 van 4

Discussie: Verkenners maken

  1. #1
    Gebruiker
    Geregistreerd
    08-09-2013
    Berichten
    3

    Question Verkenners maken

    Goede avond,

    Ik heb al heel lang geen travian meer gedaan en had zo iets laat ik het weer eens proberen. Dus ik bouwen en wou nu verkenners gaan bouwen. Wist niet meer wat ik nodig had dus even gekeken in de FAQ hier aangegeven:
    Hoofdgebouw level 5
    Academie Level 1

    Dus ik hoofdgebouw naar level 5, de barakken naar level 3 (voor de academie) en academie gebouwd.... maar ik kan ze nu niet trainen ? zie ze nergens ook niet in de academie gebouw...

    Kan iemand mij helpen ?

  2. #2
    Gebruiker aaa_naamloos's schermafbeelding
    Geregistreerd
    05-10-2009
    Berichten
    1.536

    Standaard

    Beste snakdoc,

    Verkenners zijn de scouteenheden van het Germaanse ras. Met wat jij hier omschrijf denk ik dat jij een Galliër of een Romein bent. Voor de Gallische scouteenheden (de padvinder) en de Romeinse scouteenheden (Equitis Legati) zijn er andere eisen om deze eenheden te onderzoeken dan de Germaanse verkenner.

    Voor de padvinder heb je een academie niveau 5 en een stal niveau 1 nodig.
    Voor meer informatie over de padvinder kan je op deze link klikken: http://t4.answers.travian.nl/index.p...=141#go2answer

    Voor een Equites legati heb je een academie niveau 5 en een stal niveau 1 nodig.
    Voor meer informatie over de Equites legati kan je op deze link klikken: http://t4.answers.travian.nl/index.p...=153#go2answer

    Hopelijk heb ik je voldoende geïnformeerd.

    Met vriendelijke groet,
    Rob - Support
    Server 1 2015: Achmed Ofsonder - Disney
    Server 5 2014/2015: Starlord - Goudvis/Panic Server 1 2014: Olympus - NSS Server 2 2013: Tandarts - TB Server 6 2012/2013: Teimps - ResDogs
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tyl Bekijk bericht
    Favoriete forumposter: aaa_naamloos

  3. #3
    Gebruiker
    Geregistreerd
    13-02-2013
    Berichten
    274

    Standaard

    Ik denk niet dat je hem genoeg hebt geïnformeerd.
    Je hebt namelijk niet verteld dat je troepen eerst moet onderzoeken in je academie voordat je ze ook echt kan bouwen, en dat is denk ik waar het misging bij snakdoc

  4. #4
    Gebruiker
    Geregistreerd
    08-09-2013
    Berichten
    3

    Standaard

    Bedankt voor de hulp!

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •