Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 14

Discussie: Handelsroutes toevoegen - De snellere manier

  1. #1
    Gebruiker vinicio's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-12-2008
    Berichten
    1.293

    Standaard Handelsroutes toevoegen - De snellere manier

    Beste travianners,

    Na een hoop uitzoekwerk en overleg met een alliantiegenoot van me, zijn we achter een relatief snellere en eenvoudigere manier gekomen om handelsroutes toe te voegen. Gezien je elke keer opnieuw de velden in moest vullen, dachten wij aan een hyperlink die de benodigdheden direct zou invullen. Voor het gemak gebruik ik de onderstaande link die ik zojuist heb gebruikt om toe te voegen. LET OP: deze handleiding is gemaakt met gebruik van Firefox. Bepaalde verwijzingen kunnen in andere browsers anders zijn.

    tx3.travian.nl/build.php?t=0&gid=17&did_dest=13238&hour=23&option =1&r1=2683&r2=3391&r3=1823&r4=8285&repeat=1

    Hieronder zal ik elk onderdeeltje in de link toelichten die aangepast dient te worden.

    &did_dest=13238

    dit is “ Target dorp: “ . Om te weten welk getal je hier in moet vullen, moet je rechtermuisknop op de drop-down menu doen en vervolgens op element inspecteren klikken. Hiermee bedoel ik de dorpenlijst achter Target dorp: op de creëer-handelsroute-pagina.

    Je krijgt dan het volgende te zien:






    ____________________________________________


    hierna moet je op de 3 puntjes achter ‘<select class="dropdown vil" name="did_dest"> ‘ klikken, waarna er een lijst met getallen verschijnt. Deze ziet er zo uit:

    ____________________________________________






    Deze getallen achter "value=" vormen de targets van de dorpen, op dezelfde volgorde als in de lijst staat. Stel je wilt van dorp 3 dus de getallen weten, kies je de 3e getallenreeks in het rijtje.

    &hour=23

    Dit is “ Start tijd (uur): “. Hierachter vul je het getal in wanneer je het wil versturen.

    &r1=2683

    Dit is waar je je houtgetal invult, op de plaats van 2683.

    &r2=3391

    Dit is waar je je kleigetal invult, op de plaats van 3391.

    &r3=1823


    Dit is waar je je ijzergetal invult, op de plaats van 1823.

    &r4=8285

    Dit is waar je je graangetal invult, op de plaats van 8285.

    &repeat=1

    Hier vul je in hoe vaak je het wilt versturen, dus 1, 2, of 3 keer.

    Als je dit allemaal hebt ingevuld, houd je als het goed is 1 link over. Wanneer je deze in je bar kopieert, vult die alles van te voren in en hoef je het alleen nog maar op te slaan. Je past het uur getal aan naar volgende uur nadat je het hebt geplakt, klikt op enter en slaat het weer op. Op deze manier maak je ongeveer 24 handelsroutes in een minuut of anderhalf.

    Ik hoop dat jullie hier wat aan hebben. Als er op- of aanmerkingen zijn hoor ik dat graag, maar complimentjes zijn natuurlijk ook welkom.

    Met vriendelijke groet,

    Robin

    PS: Je hoeft alleen de dingen aan te passen die zijn toegelicht.

    PS2: gezien je dit zelf allemaal in moet vullen, lijkt het me niet tegen de regels. Mocht dit wel het geval zijn, dan hoor ik dat graag.
    Laatst gewijzigd door vinicio : 11-09-2013 om 19:31
    s6 2013: Het Reuzenwratje | Speed eind 2013: Gargoylish| Speed begin 2014: I am THE DEMON WOLF! | S1 2014: Vaerminos

  2. #2
    Gebruiker Cloud's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-03-2013
    Berichten
    194

    Standaard

    Slim!

    Voor de niet technisch aangelegde mensen:

    1. Ga naar je marktplaats (tabblad beheer)
    2. Klik op "Creëer nieuwe handelroutes"
    3. Vul aantallen en dorp in
    4. Klik op opslaan
    5. Druk op backspace of klik op vorige pagina
    6. Pas de tijd aan
    7. Klik op opslaan
    8. Herhaal de laatste 3 stappen tot het klaar is

    Dan kan het ook binnen 1/2 minuten, maar zonder gegoochel met html:P

  3. #3
    Gebruiker vinicio's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-12-2008
    Berichten
    1.293

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cloud Bekijk bericht
    Slim!

    Voor de niet technisch aangelegde mensen:

    1. Ga naar je marktplaats (tabblad beheer)
    2. Klik op "Creëer nieuwe handelroutes"
    3. Vul aantallen en dorp in
    4. Klik op opslaan
    5. Druk op backspace of klik op vorige pagina
    6. Pas de tijd aan
    7. Klik op opslaan
    8. Herhaal de laatste 3 stappen tot het klaar is

    Dan kan het ook binnen 1/2 minuten, maar zonder gegoochel met html:P
    ik dacht dat ik html-gebruik hier redelijk buiten beschouwing liet, maar deze manier wist ik nog niet thanks.

    EDIT: dat vorige werkt bij mij niet. bepaalde settings of browser ofzo?
    s6 2013: Het Reuzenwratje | Speed eind 2013: Gargoylish| Speed begin 2014: I am THE DEMON WOLF! | S1 2014: Vaerminos

  4. #4
    Gebruiker Cloud's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-03-2013
    Berichten
    194

    Standaard

    Haha ja oké, maar het opzoeken van de waardes is niet voor iedereen weggelegd (hoe eenvoudig het ook eigenlijk is)

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door vinicio Bekijk bericht
    EDIT: dat vorige werkt bij mij niet. bepaalde settings of browser ofzo?
    Ik gebruik zelf Chrome. zal eens proberen in firefox

    Edit: ligt aan firefox.. lukt dan bij mij ook niet. Maargoed, waarom zou je ook firefox gebruiken
    Laatst gewijzigd door Cloud : 31-08-2013 om 13:42

  5. #5
    Gebruiker wop's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-06-2008
    Berichten
    4.883

    Standaard

    Erg handig. Scheelt me massa's tijd
    <Iedland> Wop is iemand die overal en altijd propagandeert voor tolerantie en verdraagzaamheid
    <Iedland> Zo, nu heb ik wop beledigd

  6. #6
    Gebruiker vinicio's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-12-2008
    Berichten
    1.293

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Cloud Bekijk bericht
    Haha ja oké, maar het opzoeken van de waardes is niet voor iedereen weggelegd (hoe eenvoudig het ook eigenlijk is)



    Ik gebruik zelf Chrome. zal eens proberen in firefox

    Edit: ligt aan firefox.. lukt dan bij mij ook niet. Maargoed, waarom zou je ook firefox gebruiken
    Omdat Chrome het al een jaar niet bij me doet ofzo na een update en krijg het niet gefixt :P verder bevalt FF prima, maar goed; lets stay on topic bedankt voor je reactie(s)
    s6 2013: Het Reuzenwratje | Speed eind 2013: Gargoylish| Speed begin 2014: I am THE DEMON WOLF! | S1 2014: Vaerminos

  7. #7
    Gebruiker sld mark's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24-10-2006
    Berichten
    1.499

    Standaard

    Erg handig bedankt!

  8. #8
    Gebruiker svenie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-10-2007
    Berichten
    12.459

    Standaard

    Damn nooit aan gedacht.
    Goed bedacht en een repje voor u ^^

  9. #9
    Gebruiker Koen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12-11-2010
    Berichten
    5.957

    Standaard

    Top, zeker een repje waard!
    Vansinnes | Tjap Tjoy | SniPerX | Belastingdienst | Beau ter Ham | Makar
    Zoef de Haas | Ben de Biel | Doofenshmirtz | Hades

    2e plaats Forummer van het jaar 2012 | 2e plaats Gezelligste Forummer 2013 | 2e plaats Beste Aanvaller 2016 | 2e plaats Beste Farmer 2016 | 2e plaats Grootste Spammer 2016

  10. #10
    Gebruiker vinicio's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-12-2008
    Berichten
    1.293

    Standaard

    bedankt voor de positieve reacties en de reppuntjes
    s6 2013: Het Reuzenwratje | Speed eind 2013: Gargoylish| Speed begin 2014: I am THE DEMON WOLF! | S1 2014: Vaerminos

Soortgelijke discussies

  1. Een Snellere Speed
    By Bullit in forum Ideeën
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 12-08-2010, 17:49

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •