Pagina 2 van 2 EersteEerste 12
Weergegeven resultaten: 11 tot 15 van 15

Discussie: Artefact dorp overnemen binnen de alliantie

  1. #11
    Gebruiker wiziewizard's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22-10-2010
    Berichten
    1.657

    Standaard

    dan moet je wel grondstoffen sturen om dat dat dorp weer op te bouwen als er overal een leveltje af ging.

    Het makkelijkste is een natardorp overnemen en hopen dat er al 6 silos staan
    TC2 10-11 misschien - VLF! // TS2 11-12 Octopus - Yakuza // TS5 12-13 Legacy - Omertà - nr 1 aanval //
    http://forum.travian.nl/image.php?type=sigpic&userid=302605&dateline=13634  47703

  2. #12
    Gebruiker Lexicon's schermafbeelding
    Geregistreerd
    01-05-2013
    Berichten
    517

    Standaard

    Alleen heb je dan het probleem dat als je wat verder weg wilt gaan zitten, er vaak geen natars zitten

    Ik denk niet dat er specifiek een "beste" manier is. Voor mij werkt een 15c fijn, voor jou een 6c natar.

  3. #13
    Gebruiker wiziewizard's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22-10-2010
    Berichten
    1.657

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Lexicon Bekijk bericht
    Alleen heb je dan het probleem dat als je wat verder weg wilt gaan zitten, er vaak geen natars zitten

    Ik denk niet dat er specifiek een "beste" manier is. Voor mij werkt een 15c fijn, voor jou een 6c natar.
    een dorpje middenin de alliantie is ook wel goed.

    Aangezien je maar 4 grote pakhuisartefacten hebt.

    Is dat gemiddeld 1 per gewest.

    Als jij dat kan veroveren, dan zou je ook wel je gewest moeten domineren
    TC2 10-11 misschien - VLF! // TS2 11-12 Octopus - Yakuza // TS5 12-13 Legacy - Omertà - nr 1 aanval //
    http://forum.travian.nl/image.php?type=sigpic&userid=302605&dateline=13634  47703

  4. #14
    Gebruiker Wankie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30-06-2011
    Berichten
    1.312

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door wiziewizard Bekijk bericht
    dan moet je wel grondstoffen sturen om dat dat dorp weer op te bouwen als er overal een leveltje af ging.

    Het makkelijkste is een natardorp overnemen en hopen dat er al 6 silos staan
    Dat is dom, want met die grote opslag zet je er gewoon grote silo's in
    Ik zou zelf ook voor een 6cr gaan omdat een 15c met een hoge bonus (zoals lexicon aangaf) veel beter gebruikt kan worden als een HD van iemand.

  5. #15
    Gebruiker wiziewizard's schermafbeelding
    Geregistreerd
    22-10-2010
    Berichten
    1.657

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Wankie Bekijk bericht
    Dat is dom, want met die grote opslag zet je er gewoon grote silo's in
    Ik zou zelf ook voor een 6cr gaan omdat een 15c met een hoge bonus (zoals lexicon aangaf) veel beter gebruikt kan worden als een HD van iemand.
    die grote silos van lvl 19 naar 20 zijn duur hé
    stel nu dat je om de week wisselt (moet zelfs rapper kunnen)
    dan moet je eerst je veldjes naar 10 doen en dan alles opnieuw naar 20
    TC2 10-11 misschien - VLF! // TS2 11-12 Octopus - Yakuza // TS5 12-13 Legacy - Omertà - nr 1 aanval //
    http://forum.travian.nl/image.php?type=sigpic&userid=302605&dateline=13634  47703

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 8
    Laatste bericht: 03-07-2011, 18:54
  2. Dorp overnemen - ex alliantie lid
    By owner otte in forum Vragen
    Reacties: 12
    Laatste bericht: 04-01-2011, 16:05

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •