Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 12

Discussie: Held +6 graanproductie

  1. #1
    Gebruiker wop's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-06-2008
    Berichten
    4.883

    Standaard Held +6 graanproductie

    Mijn held heeft 6 extra graanproductie bovenop de gewone grondstofproductie. Ik was benieuwd waar dat vandaan kwam. Hier een screentje.

    <Iedland> Wop is iemand die overal en altijd propagandeert voor tolerantie en verdraagzaamheid
    <Iedland> Zo, nu heb ik wop beledigd

  2. #2
    crazyfrog
    Guest

    Standaard

    Beste Wop,

    De held produceert zelf de +6 graan die hij zelf ook gebruikt.
    Dit was vroeger ook al zo maar het enige verschil dat het nu
    apart vermeld staat.

    verder kan je dit nalezen op http://forum.travian.nl/showthread.p...82#post1087882


    met vriendelijke groeten
    crazy frog - support
    Laatst gewijzigd door crazyfrog : 29-07-2013 om 14:57

  3. #3
    Gebruiker wop's schermafbeelding
    Geregistreerd
    21-06-2008
    Berichten
    4.883

    Standaard

    Dankjewel crazyfrog.
    <Iedland> Wop is iemand die overal en altijd propagandeert voor tolerantie en verdraagzaamheid
    <Iedland> Zo, nu heb ik wop beledigd

  4. #4
    Gebruiker BlaxXx's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20-07-2010
    Berichten
    3.096

    Standaard

    Maar wat ik dan niet snap, wat hier wel op voortborduurt, hoe kan je dan onvoldoende graanproductie hebben als die dood is? Hij produceert zijn eigen graan, maar als je gelockt bent ofzo of begin fase van een slowserver kan je hem niet beter maken omdat productie te laag is.

  5. #5
    Grombeertje Muchacho NL's schermafbeelding
    Geregistreerd
    03-08-2007
    Berichten
    4.396

    Standaard

    Je merkt effectief niets van de productie als je geen ervaringspunten in grondstoffen hebt zitten.
    Hij eet 6 graan, en genereert 6 graan.
    Als hij dood is genereert hij het niet, maar hij eet het ook niet.

    Je kan dan alleen maar te weinig graanproductie hebben als je ervaringspunten in grondstoffen zet, toch tegen de 0 grens komt, en dat je held dan ineens doodgaat.

    In dat geval zal je een emmer moeten proberen te scoren, of je held in een ander dorp moeten regenereren.
    One Piece
    Mod/MH/SH (aug 2007 - feb 2010) // MH (sept 2015)

  6. #6
    Gebruiker BlaxXx's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20-07-2010
    Berichten
    3.096

    Standaard

    Maar dat is toch raar want hij eet pas graan als hij het ook produceert :P

  7. #7
    Grombeertje Muchacho NL's schermafbeelding
    Geregistreerd
    03-08-2007
    Berichten
    4.396

    Standaard

    Ja, maar hij geeft wel een extra productiebonus als je ervaringspunten besteed aan grondstofbonussen

    Bovenop die 6 graan genereert hij dan ook nog eens andere grondstoffen (afhankelijk van je instellingen van alles een beetje of van één wat meer).

    Stel jij hebt 25 punten in grondstoffen zitten, dan krijg je óf 75 van alles extra, óf 250 van één ding.
    Laten we zeggen dat jij voor 250 graan gekozen hebt.
    Je productie is zonder held -5 omdat je meer troepen hebt dan dat je graanvelden produceren.
    Effectief zit je nu dus op 245+ graan, vanwege je bonus van de held.

    Je maakt nog wat troepen en je gaat richting 150+ graan.
    En dan ineens gaat je held dood op een avontuur.

    Dan sta je plotsklaps toch op -100 graan per uur.
    One Piece
    Mod/MH/SH (aug 2007 - feb 2010) // MH (sept 2015)

  8. #8
    Gebruiker BlaxXx's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20-07-2010
    Berichten
    3.096

    Standaard

    Maar dan nog is het raar dat je met knuppels wel 124091248019248109248124 in de min kan gaan, maar voor je held meer productie moet hebben dan pop :P

    Het maakt me verder niet zoveel uit is alleen aan et begin van een slow server vervelend als je em doodloopt en er dan pas achter komt dat je niet zoveel graan produceert, maar ik vind het raar :P

  9. #9
    Grombeertje Muchacho NL's schermafbeelding
    Geregistreerd
    03-08-2007
    Berichten
    4.396

    Standaard

    Volgens mij moet je alleen positieve productie hebben als je het nog niet bij elkaar hebt gesprokkeld om hem te regenereren met Grondstoffen en ook niet kan NPC'en.
    One Piece
    Mod/MH/SH (aug 2007 - feb 2010) // MH (sept 2015)

  10. #10
    Gebruiker BlaxXx's schermafbeelding
    Geregistreerd
    20-07-2010
    Berichten
    3.096

    Standaard

    Mja het is etzelfde als een gebouwtje, dus je moet 6 "populatie" ruimte hebben.

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •