Pagina 1 van 2 12 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 13

Discussie: problemen met pagina 's

  1. #1
    Gebruiker
    Geregistreerd
    02-05-2013
    Berichten
    4

    Standaard problemen met pagina 's

    hey,

    ik heb wat problemen op server 3 met enkele pagina's.

    Zo kan ik bij men held niets verplaatsen. Ik kan de kooien, zalf e.d. niet gebruiken, noch verkopen.

    Verder kan ik ook men berichten niet direct wissen. ik moet eerst uit het bericht gaan en het dan verwijderen.


    op server 2 heb ik die problemen niet.

  2. #2
    Gebruiker
    Geregistreerd
    02-05-2013
    Berichten
    4

    Standaard

    Hoe werkt dit hier? moet ik hulp krijgen van mede travian spelers? of zijn er moderaters die zich daarmee bezig houden? Hoe lang duurt het tegen dat ik antwoord krijg in dat geval?

    Want het is erg vervelend.

  3. #3
    Gebruiker Orkaan's schermafbeelding
    Geregistreerd
    08-11-2010
    Berichten
    3.205

    Standaard

    Uhh, je wordt denk ik gewoon genegeerd, al kijk RD dit nog wel regelmatig door dacht ik zo...
    S2: 2010 - 2011 # Orkaan - HADES
    S6: 2011 - 2012 # Dux - SAW
    S2: 2011 - 2012 # Hamsterweken - O
    NLx: 2013 - 2013 # Howling Wolf - Nogges!
    S7: 2013 - 2014 # Prins Pils - Instinct

  4. #4
    Gebruiker
    Geregistreerd
    14-02-2012
    Berichten
    1.642

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door twi Bekijk bericht
    hey,

    ik heb wat problemen op server 3 met enkele pagina's.

    Zo kan ik bij men held niets verplaatsen. Ik kan de kooien, zalf e.d. niet gebruiken, noch verkopen.

    Verder kan ik ook men berichten niet direct wissen. ik moet eerst uit het bericht gaan en het dan verwijderen.


    op server 2 heb ik die problemen niet.
    Zelf heb ik deze problemen niet, en ik begrijp ook niet erg goed wat je bedoelt, maar dat kan ook mijn fout zijn.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door twi Bekijk bericht
    Hoe werkt dit hier? moet ik hulp krijgen van mede travian spelers? of zijn er moderaters die zich daarmee bezig houden? Hoe lang duurt het tegen dat ik antwoord krijg in dat geval?

    Want het is erg vervelend.
    Normaal is het de bedoeling dat Maddog, Sanity of Red Dragon hierop antwoorden, echter kan dit antwoord lang op zich laten wachten. Als je even een privebericht aan bijvoorbeeld Red Dragon stuurt met de link van je onderwerp zal je wel sneller een antwoord krijgen


    Je zou ook ingame de support kunnen contacteren, deze zal je dan mogelijk beter kunnen helpen dan dat ik je kan helpen.

  5. #5
    Gebruiker aaa_naamloos's schermafbeelding
    Geregistreerd
    05-10-2009
    Berichten
    1.536

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door twi Bekijk bericht
    hey,

    ik heb wat problemen op server 3 met enkele pagina's.

    Zo kan ik bij men held niets verplaatsen. Ik kan de kooien, zalf e.d. niet gebruiken, noch verkopen.

    Verder kan ik ook men berichten niet direct wissen. ik moet eerst uit het bericht gaan en het dan verwijderen.


    op server 2 heb ik die problemen niet.
    Heb je 10 avonturen voltooid?
    Is je held afwezig (al hoewel dat de verkoop niet kan verklaren)

    Toevallig een combinatie van deze??
    Server 1 2015: Achmed Ofsonder - Disney
    Server 5 2014/2015: Starlord - Goudvis/Panic Server 1 2014: Olympus - NSS Server 2 2013: Tandarts - TB Server 6 2012/2013: Teimps - ResDogs
    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Tyl Bekijk bericht
    Favoriete forumposter: aaa_naamloos

  6. #6
    Gebruiker
    Geregistreerd
    07-08-2010
    Berichten
    201

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door twi Bekijk bericht
    hey,

    ik heb wat problemen op server 3 met enkele pagina's.

    Zo kan ik bij men held niets verplaatsen. Ik kan de kooien, zalf e.d. niet gebruiken, noch verkopen.

    Verder kan ik ook men berichten niet direct wissen. ik moet eerst uit het bericht gaan en het dan verwijderen.


    op server 2 heb ik die problemen niet.
    Idd, heb ik ook gehad. Was nieuwsgierig naar de nieuwe versie, maar ben gelijk weer gestopt. Behoorlijk irritante bugs..

    Oplossing is om op delete te gaan en weer opnieuw te beginnen, want zo kan je nooit alle opdrachten afronden wat toch flink wat gs oplevert.
    Maar als ik jouw was zou ik een pm sturen naar de MH ingame.

  7. #7
    Gebruiker
    Geregistreerd
    02-05-2013
    Berichten
    4

    Standaard

    dus ik moet een ingame message sturen, naar wie moet dat juist en hoe gaat dat?

    gewoon via berichten sturen naar ?

  8. #8
    Keizer der Nataren
    Geregistreerd
    07-07-2006
    Berichten
    1.663

    Standaard

    Ik vind het beetje vreemd dat alleen jij dit probleem hebt, ik kan namelijk prima me spullen in me inventaris van de Held zetten. Zet je het wel naar de juiste positie? Berichten verwijderen kan nooit in het bericht zelf, dit moet gewoon in je inbox.

    Contact opnemen met support/MH doe je via het vraagteken in je rechter bovenhoek.

    Excuses overigens voor de late reactie, normaal reageren we wel iets sneller dan dit, ik persoonlijk heb deze over het hoofd gezien.

  9. #9
    Gebruiker
    Geregistreerd
    07-08-2010
    Berichten
    201

    Standaard

    Bij mij was het zo dat er op een gegeven moment een opdracht kwam dat je zalfjes aan de held moest toevoegen. Dit ging op de een of andere manier niet, kwam er toen ook achter dat ik me dorpsnaam niet kon wijzigen en ik geloof nog iets. Maar dat ben ik alweer vergeten.

    Opnieuw begonnen een maandje later en nu gaat alles perfect.

  10. #10
    Gebruiker
    Geregistreerd
    02-05-2013
    Berichten
    4

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Maddog Bekijk bericht
    Ik vind het beetje vreemd dat alleen jij dit probleem hebt, ik kan namelijk prima me spullen in me inventaris van de Held zetten. Zet je het wel naar de juiste positie? Berichten verwijderen kan nooit in het bericht zelf, dit moet gewoon in je inbox.

    Contact opnemen met support/MH doe je via het vraagteken in je rechter bovenhoek.

    Excuses overigens voor de late reactie, normaal reageren we wel iets sneller dan dit, ik persoonlijk heb deze over het hoofd gezien.
    kvind het ook vreemd, vooral omdat ik het enkel heb op S3 en niet op S2

Soortgelijke discussies

  1. T4 - aantal rapportages per pagina?
    By azian in forum Vragen
    Reacties: 6
    Laatste bericht: 01-03-2011, 20:08

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •