Pagina 2 van 3 EersteEerste 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 11 tot 20 van 28

Discussie: Grote barakken/stallen WEL in een HD?

  1. #11
    Gebruiker Koen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12-11-2010
    Berichten
    5.957

    Standaard

    Hoofdgebouw is geen must, kan ook zonder, vooral als je toch klaarzet zou ik hem lekker weghalen.
    Smederij is ook geen must, valt onder 'afbreken' nadat je snel al je troepen geleveld hebt.

    Daarentegen vind ik vooral het toernooiveld een must, een veeg zonder toernooiveld is echt niks.
    Steenhouwerij vind ik meer must dan hoofdgebouw.

    Misschien heb je hier ook nog wel wat aan?
    http://forum.travian.nl/showthread.p...eeg-niet-in-hd
    Vansinnes | Tjap Tjoy | SniPerX | Belastingdienst | Beau ter Ham | Makar
    Zoef de Haas | Ben de Biel | Doofenshmirtz | Hades

    2e plaats Forummer van het jaar 2012 | 2e plaats Gezelligste Forummer 2013 | 2e plaats Beste Aanvaller 2016 | 2e plaats Beste Farmer 2016 | 2e plaats Grootste Spammer 2016

  2. #12
    Gebruiker
    Geregistreerd
    31-08-2008
    Berichten
    2.195

    Standaard

    Kan je Held nog gebruiken als er geen heldenhof staat dan? Vroeger was dit niet 't geval

    Sinds 05/04/2016 op Travianpensioen.
    Zireael

  3. #13
    Gebruiker Koen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12-11-2010
    Berichten
    5.957

    Standaard

    Je hebt gelijk, mijn fout. Postte ik nav dit bericht, voortaan weer zelf nadenken
    Vansinnes | Tjap Tjoy | SniPerX | Belastingdienst | Beau ter Ham | Makar
    Zoef de Haas | Ben de Biel | Doofenshmirtz | Hades

    2e plaats Forummer van het jaar 2012 | 2e plaats Gezelligste Forummer 2013 | 2e plaats Beste Aanvaller 2016 | 2e plaats Beste Farmer 2016 | 2e plaats Grootste Spammer 2016

  4. #14
    Gebruiker
    Geregistreerd
    02-01-2007
    Berichten
    600

    Standaard

    Je kan je held aan ieder eigen dorp toewijzen ongeacht of er nou heldenhof staat of niet. Dus ja, je kan 'm dan gewoon gebruiken. Ook productie van je held werkt, kan handig zijn als je je 2e dorp ver weg hebt liggen van je startdorp.

    Maar inderdaad smederij kan ook weg. Wat betreft hoofdgebouw verwijderen, ik heb liever dat ze die in een treintje weg knallen dan dat ze bijv. een silo raken ipv hoofdgebouw.

    Veegjes gaan dood, dorpjes vergaan, maar een Rebel blijft altijd op z'n pootjes staan.

  5. #15
    Gebruiker
    Geregistreerd
    14-01-2006
    Berichten
    4.575

    Standaard

    Lukt perfect, heb het op T3.6 nog gedaan als Romein (dus met drinkplaats)
    In T4 heb je geen heldenhof nodig; dus die kan al weg na 3 oases.
    Academie, paleis, smederij mogen ook allemaal terug weg.
    SK voor opslagplannetje en dan spaar je weer veel plaatsjes uit.
    Lukt in T4 massa's beter dan voorheen; je kan heldenhof slopen + je hebt minder silo's nodig (handelsroutes)
    En je kan met de juiste items ook al sneller trainen.

    Steenhouwerij; tjah.
    Elke keer als ik hem niet bouw bleek ik hem nodig te hebben, en elke keer ik hem wel bouwde had ik hem niet nodig....
    Smart may have the brains
    but stupid has the balls.

    Spreken is zilver, zwijgen is fout.
    'No Nuts, No Glory' {Monkey Nuts}

  6. #16
    Gebruiker Koen's schermafbeelding
    Geregistreerd
    12-11-2010
    Berichten
    5.957

    Standaard

    Dus toch Heldenhof slopen, weer wat geleerd vandaag
    Vansinnes | Tjap Tjoy | SniPerX | Belastingdienst | Beau ter Ham | Makar
    Zoef de Haas | Ben de Biel | Doofenshmirtz | Hades

    2e plaats Forummer van het jaar 2012 | 2e plaats Gezelligste Forummer 2013 | 2e plaats Beste Aanvaller 2016 | 2e plaats Beste Farmer 2016 | 2e plaats Grootste Spammer 2016

  7. #17
    Gebruiker
    Geregistreerd
    14-01-2006
    Berichten
    4.575

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Koen Bekijk bericht
    Dus toch Heldenhof slopen, weer wat geleerd vandaag
    Persoonlijk liet ik hem de laatste keer toch staan.
    Dat was om in geval van binnenkomende raids de oase weer te kunnen afstaan om zo geen of weinig graan te verliezen terwijl het veegje liep.
    Maar dat probleem is wederom dankzij T4 (en handelsroutes) kleiner geworden.
    Smart may have the brains
    but stupid has the balls.

    Spreken is zilver, zwijgen is fout.
    'No Nuts, No Glory' {Monkey Nuts}

  8. #18
    Gebruiker svenie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-10-2007
    Berichten
    12.459

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door TheDruid Bekijk bericht
    Persoonlijk liet ik hem de laatste keer toch staan.
    Dat was om in geval van binnenkomende raids de oase weer te kunnen afstaan om zo geen of weinig graan te verliezen terwijl het veegje liep.
    Maar dat probleem is wederom dankzij T4 (en handelsroutes) kleiner geworden.
    Of fix de unieke verwarring.

  9. #19
    radagast
    Guest

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door svenie Bekijk bericht
    Of fix de unieke verwarring.
    Idd xd. Maar Heldenhof laat ik altijd staan voor t geval mijn oase gepikt wordt en ik dan dus weer helemaal naar lvl 20 op moet bouwen. Dat is vrij zonde van de grondstoffen.

  10. #20
    Gebruiker
    Geregistreerd
    31-08-2008
    Berichten
    2.195

    Standaard

    En als je held dan eens sterft? Kan je 'm dan gewoon reviven zonder heldenhof?

    Sinds 05/04/2016 op Travianpensioen.
    Zireael

Soortgelijke discussies

  1. grote barakken/stallen in HD
    By |Age|AtraXx× in forum Vragen
    Reacties: 2
    Laatste bericht: 13-07-2011, 08:48

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •