Weergegeven resultaten: 1 tot 5 van 5

Discussie: Dorp overnemen met onderleider

  1. #1
    Gebruiker
    Geregistreerd
    03-01-2013
    Berichten
    1

    Standaard Dorp overnemen met onderleider

    Hoi,
    Ben een groentje in het spel en wil eens een dorp over nemen met mijn onderleider. Nu een beetje prutsen het spel leren kennen ...
    Ik heb het dorp reeds verschillende malen aangevallen. Volgens mij geen residentie en paleis meer. Katapulten vernietigen andere zaken wanneer ik ze vraag om de residentie of paleis af te breken. Wanneer mijn troepen terug komen met de onderleider krijg ik steeds het antwoord dat dit dorp niet over te nemen is.
    Lol deze nacht de onderleider eens alleen op stap gestuurd en deze is natuurlijk niet levend terug gekomen.
    Volgens mij is het een gewoon dorp 300 inwoners ongeveer, te klein om een farm te zijn ook geen natar dorp.
    Wat doe ik verkeerd, ik heb het dorp nu zo'n 7 keer aangevallen met mijn onderleider en troepen.
    Thx
    Abra

  2. #2
    Gebruiker Poca's schermafbeelding
    Geregistreerd
    03-01-2009
    Berichten
    165

    Standaard

    Beste Abraracourcix,

    Ik vermoed dat jij het enige dorp (en dus hoofddorp) van een speler probeert over te nemen.
    Een hoofddorp of het laatste dorp van een speler kan nooit overgenomen worden, wel vernietigd.

    Ik hoop dat ik je hiermee voldoende heb geholpen, mocht dat niet zo zijn, hoor ik het wel.

    Mvg
    Poca
    Kijk uit, ik ben gemeen vrolijk!

  3. #3
    Gebruiker Heilige Makreel's schermafbeelding
    Geregistreerd
    17-12-2012
    Berichten
    758

    Standaard

    En misschien zet je de aanval op overval, maar dan doen de onderleiders niks! Wanneer je een aanval verstuurd doe het dan met aanval en niet met overval anders doen je onderleiders helemaal niks
    Stop je hoofd in de prullenbak en ruik je toekomst
    Fouten maken doe je niet expres, het is menselijk



  4. #4
    Gebruiker Candice's schermafbeelding
    Geregistreerd
    08-07-2008
    Berichten
    2.308

    Standaard

    Het is wat Poca zegt.
    Als je een dorp wilt overnemen en het per ongeluk via een overval probeert dan lees je namelijk niet dat het dorp niet over te nemen valt.
    Dat lees je alleen wanneer het om een hoofddorp gaat of als het nog het enig
    overgebleven dorp van die speler/ster is.
    (en dan is dat dorp automatisch gelijk het hoofddorp ook)

  5. #5
    Gebruiker Poca's schermafbeelding
    Geregistreerd
    03-01-2009
    Berichten
    165

    Standaard

    Klopt Candice, dan krijg je het volgende te lezen:
    Tijdens een overval heeft je onderleider niet voldoende tijd om loyaliteit te verlagen.
    Kijk uit, ik ben gemeen vrolijk!

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •