Pagina 1 van 6 123 ... LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 53

Discussie: Problemen met het - teken in firefox

  1. #1
    Gebruiker arpeggii's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24-05-2011
    Berichten
    701

    Standaard Problemen met het - teken in firefox

    Hallo allemaal,

    Sinds de laatste update van travian (paar weken geleden dus), kan ik het het teken - (min) niet meer typen op plaatsen waar ik coördinaten moet invoeren. Dit probleem doet zich alleen voor in firefox, en hoewel farmlijsten en dergelijke ook wel in een andere browser kunnen, is het niet praktisch, zeker niet als het ook nodig is voor verzenden van grondstoffen naar coördinaten.

    Ik heb het probleem dus alleen in firefox. "Nou, dan ligt het aan firefox". Zou kunnen, maar dan zou het wel heel toevallig zijn dat het probleem begon precies vanaf de laatste travian-update..

    Iemand een oplossing?

    (Voortaan in NO gaan liggen reken ik niet als oplossing :P )
    NL4 - Foney [Lock] (Minister van Propaganda)

  2. #2
    Keizer der Nataren
    Geregistreerd
    07-07-2006
    Berichten
    1.663

    Standaard

    Probeer om makkelijk eens te beginnen met het legen van je cache en cookies, zou zomaar kunnen helpen. Zeker vanwege het feit dat ik deze melding nu voor het eerst zie.

  3. #3
    Gebruiker Bootyarl's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30-04-2012
    Berichten
    189

    Standaard

    Het was mij nog niet opgevallen en heb het zojuist even getest, maar ook ik kan in FF het minteken niet invoeren bij coördinaten.
    Semper ad meliora

  4. #4
    Gebruiker Scar's schermafbeelding
    Geregistreerd
    06-10-2012
    Berichten
    49

    Standaard


    Misschien ligt het eraan of je het hebt ge-vinkt.
    Fari argentum aurum tacere.


  5. #5
    Gebruiker svenie's schermafbeelding
    Geregistreerd
    18-10-2007
    Berichten
    12.459

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Scar Bekijk bericht

    Misschien ligt het eraan of je het hebt ge-vinkt.
    Dat maakt niks uit nee.
    Ik heb hier ook last van.
    Enige wat ik weet is dat ik met het minnetje wat je gebruikt met numlock normaliter (of hoe die zooi heet) het wel doet op de kaart vreemd genoeg!

  6. #6
    Gebruiker Scar's schermafbeelding
    Geregistreerd
    06-10-2012
    Berichten
    49

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door svenie Bekijk bericht
    Dat maakt niks uit nee.
    Ik heb hier ook last van.
    Enige wat ik weet is dat ik met het minnetje wat je gebruikt met numlock normaliter (of hoe die zooi heet) het wel doet op de kaart vreemd genoeg!
    Huh, ik kan wel gewoon alles met minnetje doen, misschien ligt het er aan of ik op UK speel.
    Fari argentum aurum tacere.


  7. #7
    Gebruiker arpeggii's schermafbeelding
    Geregistreerd
    24-05-2011
    Berichten
    701

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Maddog Bekijk bericht
    Probeer om makkelijk eens te beginnen met het legen van je cache en cookies, zou zomaar kunnen helpen. Zeker vanwege het feit dat ik deze melding nu voor het eerst zie.
    Geprobeerd, maar het helpt niet. Ik heb het probleem een paar keer eerder voorbij horen komen in onze chat, het is dus wel iets waar meerdere mensen "last" van hebben.

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Scar Bekijk bericht

    Misschien ligt het eraan of je het hebt ge-vinkt.
    Lijkt me sterk, maar toch even geprobeerd, geen verandering helaas.
    NL4 - Foney [Lock] (Minister van Propaganda)

  8. #8
    Gebruiker Scar's schermafbeelding
    Geregistreerd
    06-10-2012
    Berichten
    49

    Standaard

    Andere optie:

    Stap 1: Klik op het 'Windows' icoon.
    Stap 2: klik op: ''Programma's en bestanden zoeken'' (Staat voor het vergrootglas-je)
    Stap 3: Tik 'Internet' in, dan zie je vervolgens: 'Internetopties' staan, klik erop.
    Stap 4: Klik op 'Geavanceerd'.
    Stap 5: Klik op 'Opnieuw instellen...' (Rechts onderin: Internetopties)
    Stap 6: Klik vervolgens weer op 'Opnieuw instellen' als je stap 4 hebt gedaan. Laat 'opnieuw instellen' z'n werk doen, en klik dan als alles klaar is op: 'Sluiten'.
    Stap 7: Haal het vinkje bij: 'Controleren op intrekken van Servercertificaten' weg.
    Stap 8: Kijk of er een vinkje staat bij: 'SSL 3.0 gebruiken' & 'TLS 1.0 gebruiken', staat er geen vinkje? Vink ze aan!
    Stap 9: klik op 'Toepassen' rechts onderin het kleine schermpje.
    Stap 10: Klik op 'Ok', als het goed is moet 'ie het nu doen.


    Ik hoop dat het lukt!
    Fari argentum aurum tacere.


  9. #9
    Gebruiker Bootyarl's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30-04-2012
    Berichten
    189

    Standaard

    Ik speel op een MacBook
    Semper ad meliora

  10. #10
    Gebruiker Scar's schermafbeelding
    Geregistreerd
    06-10-2012
    Berichten
    49

    Standaard

    Gemenerik!
    Ja, dat zal ik niet weten.
    Volgens mij tellen die stappen voor alle windows, behalve windows 8.
    Fari argentum aurum tacere.


Soortgelijke discussies

  1. Problemen met Firefox 11.0 NL editie
    By Nosferatu666 in forum Bugs & Serverproblemen
    Reacties: 5
    Laatste bericht: 18-04-2012, 18:47

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •