Weergegeven resultaten: 1 tot 3 van 3

Discussie: troepen besturen

  1. #1
    Gebruiker
    Geregistreerd
    02-08-2012
    Berichten
    13

    Question troepen besturen

    hoi

    waarom kan je je eigen troepen niet besturen vanuit het dorp waar ze als versterking staan net zoals je dat kunt doen met een held ???

    mvg Dave

  2. #2
    Ex-Crewlid R2-D2's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-10-2008
    Berichten
    38

    Standaard

    Beste lord kjaai,

    Het verschil tussen een held en troepen is dat troepen eerst moeten worden ontwikkelt voordat je ze kan bouwen. Doordat deze ontwikkelt worden per dorp, worden ze ook automatisch toegewezen aan dat dorp en blijven daardoor een onderdeel van het betreffende dorp.

    Met vriendelijke groet,

    R2-D2
    Support .nl
    Opvallend onopvallend aanwezig als redelijk ervaren No0b.

  3. #3
    Gebruiker
    Geregistreerd
    02-08-2012
    Berichten
    13

    Standaard

    owe oke dan is het wel logisch

    bedankt

Soortgelijke discussies

  1. Reacties: 1
    Laatste bericht: 30-06-2012, 12:22
  2. Reacties: 2
    Laatste bericht: 02-01-2011, 11:10

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •