Pagina 5 van 5 EersteEerste ... 345
Weergegeven resultaten: 41 tot 43 van 43

Discussie: Grijze zone

  1. #41
    Gebruiker
    Geregistreerd
    26-08-2012
    Berichten
    1.243

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Untitled Bekijk bericht
    Veldjes op 1, pakhuis, silo, markt, volstampen met schuilplaatsen, steenhouwer, en klaar

    Waarom zou je het anders doen als het toch kapot gaat?
    Omdat je een amba en paleis nodig hebt voordat je steenhouwer kan maken

  2. #42
    Gebruiker Untitled's schermafbeelding
    Geregistreerd
    17-01-2010
    Berichten
    521

    Standaard

    Ja duh, die bouw je vanzelf als je steenhouwer maakt dus maakt het de handleiding korter
    S1 2016 Doge

  3. #43
    Gebruiker
    Geregistreerd
    31-01-2011
    Berichten
    593

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Muchacho NL Bekijk bericht
    Lees nou eens goed voordat je jezelf voor aap zet -_-'

    Zal het nog een keer herhalen voor je, dik gedrukt, onderstreept en groot geschreven, goed?

    Maar je lult wel voorbij aan het feit dat de tactiek met de steenhouwer maar met 1 dorp lukt: degene die je hoofddorp wordt.
    Jij gaat me niet vertellen dat een paleis lvl 10 afbreken goedkoper, beter, en sneller is dan mijn manier op het tweede dorp dat je gaat stichten.

    En met dat laatste bedoelde ik dus het tweede dorp in het grijze gebied.
    Volg je me al? Eerste dorp resi lvl 10.
    Tweede dorp resi lvl 10 aan de rand van grijs gebied.
    Derde dorp in grijs gebied, paleis lvl 1, HD switch.
    Van welk dorp ga je dan je volgende dorp in het grijze gebied stichten?
    Neem aan niet meteen vanuit 1 van die drie dorpen.
    Dus je gaat Paleis uitbouwen naar lvl 10 voor 3 kolo's, en weer dorpje 4 bouwen.
    Of die nu wel meteen binnen het gebied, of buiten het gebied komt, dat maakt niet zoveel uit: feit blijft dat zodra je vanuit je hoofddorp verder gaat stichten of veroveren, dat je dat paleis geheel moet afbreken wil die tactiek weer werken in het volgende dorp wat in het grijze gebied gesticht gaat worden.

    En 30 gebouwen met 60 pop, betekent dat ik geen HD switch hoef te doen naar een dorp wat ik misschien niet eens mijn HD wil laten zijn (voor hetzelfde geld ben ik dan ineens mijn startdorp kwijt), en dat de levels van sommige gebouwen hoog genoeg zijn om 2x een aanval te moeten incasseren.
    Dat betekent dus dat je een target minder hebt.
    Als je toch van plan bent om een tweede dorp in het grijze gebied te maken kan je natuurlijk ook je l1 paleis eerst afbreken en een resi maken om daaruit het volgende dorp te stichten. Hoef je ook geen l10 paleis af te breken.
    My name is nobody

Soortgelijke discussies

  1. Bug - Opgelost Bug T4.4 CP Grijze gebied
    By Svenke in forum Bugs & Serverproblemen
    Reacties: 68
    Laatste bericht: 26-03-2014, 09:13
  2. CP in grijze gebied?
    By Fhealer in forum Vragen
    Reacties: 1
    Laatste bericht: 22-02-2012, 10:48

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •