Pagina 1 van 3 123 LaatsteLaatste
Weergegeven resultaten: 1 tot 10 van 28

Discussie: Hoofddorp veranderen

  1. #1
    Gebruiker
    Geregistreerd
    06-05-2009
    Berichten
    2

    Standaard Hoofddorp veranderen

    Ik heb 6 dorpen, in alle dorpen staat een residentie.
    Alleen 1 dorp is een 1-1-15 en daar wil ik graag mijn hoofddorp van maken.
    Kan dit nog op een andere manier dan een paleis bouwen?
    Of moet ik dan maar mijn residentie afbreken en dan een paleis bouwen.

    Moderator Break - Santa Claus
    27/11/2010
    Vraag toegevoegd: http://forum.travian.nl/showpost.php...96&postcount=3
    Laatst gewijzigd door Santa Claus : 27-11-2010 om 17:34

  2. #2
    Gebruiker
    Geregistreerd
    24-02-2009
    Berichten
    1.449

    Standaard

    Hoi Unaniem,

    Je kan enkel een dorp tot hoofddorp benoemen via je paleis, dus ja, je moet een paleis bouwen.

    Groeten,
    Santa Claus

  3. #3
    Gebruiker Suusel's schermafbeelding
    Geregistreerd
    07-03-2008
    Berichten
    388

    Standaard

    ff een doorvraag-vraagje:

    Kan ik meerdere malen mijn hoofddorp veranderen? Een vriend van me heeft een 4-4-4-6 als HD gemaakt (was niet standaard zijn hoofddorp, dit heft hij gedaan met een paleis)
    Hij wou even kijken of het echt kon (doh... ) maargoed, nu ik hem dus heb uitgelegt dat je beter een graandorp kunt nemen, wil hij het weer veranderen.

    Is dit mogleijk? Paleis weer afbreken, paleis opbouwen in een ander dorp en dan weer het HD veranderen??

    *sorry voor de moeilijke uitleg, hoop dat je me snapt*

    Groetjes

  4. #4
    Gebruiker Tummasibluma's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30-04-2009
    Berichten
    459

    Standaard

    Ja, dit is mogelijk. Je mag je HD veranderen zo vaak je wil, of het handig is is wat anders..

    Tumma
    [20:34:18] <%LdTv> Denk jij wat ik denk? [20:34:26] <@jorky> heeft het te maken met aardappels ?
    Fan? KLIK!! En in de handtekening natuurlijk ;P
    ~And I am you and what I see is me~

  5. #5
    Gebruiker Suusel's schermafbeelding
    Geregistreerd
    07-03-2008
    Berichten
    388

    Standaard

    tnx voor het antw...
    handig is het mischien niet, maar wel leuk om een aanval (met leiders) ff tegen te houden/pesten

    moet het paleis op lvl 10 ofzo zijn wil je het kunnen veraderen?? of kan dat al met lvl 1?

  6. #6
    Gebruiker Yucko's schermafbeelding
    Geregistreerd
    05-04-2008
    Berichten
    610

    Smile

    Het kan al met level 1
    I Dragon Lady

  7. #7
    Gebruiker C Robinho's schermafbeelding
    Geregistreerd
    13-09-2009
    Berichten
    320

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Suusel Bekijk bericht
    tnx voor het antw...
    handig is het mischien niet, maar wel leuk om een aanval (met leiders) ff tegen te houden/pesten

    moet het paleis op lvl 10 ofzo zijn wil je het kunnen veraderen?? of kan dat al met lvl 1?
    Let er wel op dat als je een dorp tot hoofddorp verklaart, er dingen kapotgaan in het oud hoofddorp. Onder andere gaan je velden terug naar niveau 10, en je steenhouwerij gaat weg, als je die gebouwd had.
    In war, resolution; in defeat, defiance; in victory, magnanimity

  8. #8
    Gebruiker jeweetzeluf's schermafbeelding
    Geregistreerd
    09-12-2009
    Berichten
    1.542

    Standaard

    En in je nieuwe HD worden dan grote barakken en stallen gesloopt.

    In het oude HD van germanen kan ook de Brouwerij kapot gaan.
    |JOUW tekst kan HIER staan! Pm|

  9. #9
    Gebruiker
    Geregistreerd
    27-12-2010
    Berichten
    6

    Standaard

    Daarnaast moet je dan natuurlijk wel eerst je residentie helemaal slopen voor je er een paleis kan bouwen. Interessante strategie maar er zitten genoeg haken en ogen aan om het onhandig of gevaarlijk te maken :P Wat doe je bijvoorbeeld als al je dorpen aangevallen worden en je niet zeker weet welke de echte chief-aanval is?

    Je zou ook tussen de veeg en de chief (als daar wat tussen te plannen valt dan) een residentie-upgrade plannen? Als die tussen de kata's en de chief valt zullen de kata's je residentie kunnen slopen en zodra de chief er is staat er weer een lvl 1 residentie. (weet iemand hier wat meer over misschien?)

  10. #10
    Gebruiker Tummasibluma's schermafbeelding
    Geregistreerd
    30-04-2009
    Berichten
    459

    Standaard

    Citaat Oorspronkelijk geplaatst door Nietvoordekat Bekijk bericht
    Je zou ook tussen de veeg en de chief (als daar wat tussen te plannen valt dan) een residentie-upgrade plannen? Als die tussen de kata's en de chief valt zullen de kata's je residentie kunnen slopen en zodra de chief er is staat er weer een lvl 1 residentie. (weet iemand hier wat meer over misschien?)
    Link
    Daar staat alles over dit onderwerp uitgebreid beschreven

    Tumma
    [20:34:18] <%LdTv> Denk jij wat ik denk? [20:34:26] <@jorky> heeft het te maken met aardappels ?
    Fan? KLIK!! En in de handtekening natuurlijk ;P
    ~And I am you and what I see is me~

Regels voor berichten

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •